Translate

quarta-feira, 13 de setembro de 2017

Самосаботаж облицювального ворога ВСЕРЕДИНІ ВАС!

ВОРОГ ВСЕРЕДИНІ ВАС!

      Self-Саботаж!


 

Угоди БДСМ з домінуванням / подання / садизм / мазохізм все в межах сексуальності, тобто, справжня bdsmer проявляє свої особливості в межах сцени, сесії і не у вашому повсякденному житті. Багато з них є вчителями, лікарями, виконувати дії від імені людства, мають співчуття один до одного. Вони дуже добре пристосовані особи, тому що вони живуть з їх контролем привидів.

Є люди, однак, що садизм і мазохізм всередині них, тобто вони є жертвами і злочинцями самого по собі якщо саботажу назавжди. Коли у вас є робота, що вони відчувають себе щасливими і виконані, вони можуть зруйнувати ваші мрії, в задовільний, і що відносини plenificam, може знищити.

Що робить людину ворогом себе ?!

Я прочитав книгу «Розум Пастки» аналітик Аугусто Кері 1  . Книга присвячена пост-док, мільйонер , який був спійманий в пастку в його внутрішніх привидів з фобіями і величезних блоків, потім вказав їй що поговорити з їхніми почуттями і діалог з вашими думками, тільки потім починає вивільнятися. Причини люди , які є ворогами сам по собі має багато походження, дитинство провини, сім'я , яка девальвована в excesso- генеруючи низьку самооцінку і руйнівну; травми минулих життів ... Багаторазові є можливостями! Велике питання , може визначити , що це відбувається , і як отримати подолати.

Як визначити самосаботаж?


Якщо у людини є все, щоб зняти в трудового життя, але коли вам потрібно, щоб показати свою роботу, захворіти, не може яким-небудь причин, або в хороших відносинах, може знищити фуфло ... знаю, що це самосаботаж , Страх перед новим і відрізняється зробити назад, як черепаха, який знайшов притулок в корпусі.

Як до лиця?

Виявлені проблеми, почуття власної гідності, яке є занадто низьким, починають самоцінність, дозволяючи собі догляд за тілом і лікує при досягненні якоїсь мети, один крок за один раз. Тихіше! Чи не перевантажувати, дозволити собі робити помилки, а також вдарив.

Діалог з собою, коли вони приходять паралізують думки і почуття, поговорити з ними, спробуйте бачити хороше в будь-якій ситуації, навіть якщо я скажу йому немає.

не зберігається-не токсичного відносини, все, що змушує вас різати погано, проте це боляче в перший.

Якщо вам потрібен терапевт, дивіться, не соромтеся, професійна допомога іноді необхідна!

БДСМ і самосаботаж.

У відносинах БДСМ, можливо, що партнери, які беруть участь в якості основного psicograma це якось екстерналізації, простягаючи щось внутрішнє, даючи полегшення і нове сприйняття того, що ви відчуваєте, але це важливо особисті зусилля, щоб подолати.

Якщо людина, яка самосаботаж є DOM, Domme, повинен бути обережний, щоб не передавати ваш сабвуфер, це бачення, багато покарань, починають дивитися з очима їх власників.

Покірним з цими характеристиками, може бути в значній мірі допомагають власнику (Domme) зазнала слухання, консультацію і т.д. ...

Ми повинні дбати про наших емоціях і думках, саме вони є найближчими до нас, завжди прагнути до любові, щоб мати умова любити ближній.

Марсело Сантос і Джулія Сантос

Nenhum comentário:

Postar um comentário