Translate

sexta-feira, 1 de setembro de 2017

BDSM І ЛЮДИ MIRROR.

ВИПРОБОВУЮТЬ БДСМ ваш шлях!




Я пам'ятаю історію, що змусило мене думати багато про різні типи людей, які існують в людстві. Євангельська леді шукав її пастору з дуже великим питанням, вона сказала: «Пастор є гріхом займатися сексом через анус з моїм чоловіком?» Священик відповів рішуче, «анус було зроблено, щоб вигнати, що не забезпечує організм і не статевий орган, так що це гріх, ніколи не тому, що це не угодно Богові!» Через деякий час пара розділені, я через багато інших проблем, ви залишили цю церкву ... 
Що змусило мене думати, як люди мають потребу в інших, щоб прийти, щоб сказати вам, як діяти і як використовувати свою сексуальність. 
Ми bdsmers б сказати: «Ми ніколи не було, що порадити, як ставитися сексуально!» Але багато хто робить це весь час: «хто робить це не bdsmer, що пряний ванільний, практика добре або смажені не допускається робити. ... і т.д., ми хотіли б діяти, як пастир з вівцями, кажуть, що робити і як робити, як можна жити свою сексуальність! Якщо сексуальність не в тому, що рецепт торта був тільки стежити і бути щасливим (SQN ), це щоденне відкриття!
Існує письменник, перечитайте психології Юнга, Джоанна де Анджеліс  1 , тобто вираз , яке я люблю: дзеркало чоловіків.
 «Чоловіки дзеркала є ті , які не мають власної ідентичності відображають примхи, звинувачення, думки інших» 2 

Це дуже легко слідувати правилам і приписам, він уникає думати і приймати рішення. Свобода створює занепокоєння, але це ціна можливого щастя і свободи!


Багато починаючі БДСМ, пошук інформації і з'ясувати, стикається з багатьма dogmas- як релігії; це може, вона не може. Це правда, що бути практиком, багато пологів і мають певний практичний ризик, знання, догляд і консенсусний є ключовими, але кожні відносини один, так як кожна людина є вираженням сексуальності є лічнимамі.Там немає форми пироги, але вираз бажання і лібідо!
Я знаю, що догматики будуть ненавидіти цей текст, а й для тих, хто хотів би сказати вам, що робити і як, скажімо, відображає, маючи знання про БДСМЕ і суттєвої допомоги, якщо свобода не те, що рухається цим способом життя, як не парадоксально це може бути.Деспот і вільний, раби і вільні в своїх бажаннях! 
Ми живемо в БДСМ, з усією ретельністю і консенсусної, як ми хочемо, і що робить нас зрозуміли!


Марсело Сантос

Nenhum comentário:

Postar um comentário