Translate

quinta-feira, 31 de agosto de 2017

БДСМ І ПОЗНАЧЕННЯ.

ВИГОТОВЛЕННЯ зчитує семіотики  1 БДСМА.


Знання про світ навколо нас поступово еволюціонували, і еволюція є те, очевидно, і важко отримати право contestar- є, що моральний прогрес все ще дуже повільно. 

Одним з найбільших досягнень людського пізнання є ідентифікацією символів, тому що людина є символічним, все навколо нас є символи, тим WiFi, дорожні знаки, небезпека і т.д. ... Ці символи впливають на нас наше поведінці обумовлені : дорожні знаки, змушують підкорятися їм;Wi-Fi, знайти пароль; небезпека, будьте обережні. 


Деякий час назад книга була досить успішною, «Код да Вінчі», головний герой Роберт Ленгдон, був експерт в semiologista- символів, що призводить його до відкриття сюжету про насіння Ісусі.

Книга-фільм, приніс нам зрозуміти, що світ більше, ніж ми можемо собі уявити, є невидима рука, яка приносить щирі segredos- символів! 

Символічні істоти думають в символах, ми мріємо в символах, ми спілкуємося через символи (signos- смислових і значущі) слова ... психотерапія через слово. 

Сексуальність не відрізняється, так і по відношенню ваніль символи альянс найменших, свідоцтво прошлюб, духи ... серед інших. У БДСМ,  я сказати , що це estribada повагу символ: договір, комір, запахи, біль, задоволення, сеансу пісні, батіг, ланцюги, мотузки, голос власника (Domme), літургія , обмін влади ... 


Будучи символічні істотами, коли ми опиняємося занурені в цьому світі, енергія і сексуальне збудження величезна, але і приємно, тому що ми ставимо, що ми маємо всередині нас сексуальну символічну всесвіт.Все добре: біль, задоволення, підпорядкування, Domain, свічки торкаючись тіла, батіг розсердило шкіру, підкорення забезпечуючи комфорт і відчуття виконання боргу.


Цей текст є першим з багатьох, тому що вона дуже актуальна, і приводить нас до символічного всесвіту в рамках BDSM, архетипи, і занурення в світ навколо нас, і людина всередині!




Марсело Сантос 

Nenhum comentário:

Postar um comentário