Translate

segunda-feira, 28 de agosto de 2017

BDSM: Об'єкт АБО БУДЬ-ЯКОЇ ЧАСТИНИ ТІЛА МОЖЕ БУТИ ЗАДОВОЛЕННЯ ДЖЕРЕЛО!

РОЗШИРЕННЯ здатності відчувати ЗАДОВОЛЕННЯ!


Ідея , що фізичне задоволення завжди приходить від сексуального задоволення , і ідеї , що сексуальне задоволення є основою всіх можливих задоволень, є, я думаю, дійсно що - то помилкове. Те , що ці S / M практик показує нам є те , що ми можемо виробляти задоволення від найдивніших об'єктів з використанням estanhas частин тіла, в самих незвичайних ситуаціях і т.д.  «Мішель Фоолт 1984. (вона ще не була використана концепція BDSM)

Розміщений у монографії: «Кнут висить на ДВЕРІ: АНАЛІЗ ВІДНОСИН В КОНТЕКСТІ BDSM CAMPO GRANDE / MS» (монографія на сторінці академічних текстах)


Сексуальне задоволення протягом тисячоліть були пов'язані зі статевими органами, все, що не проходить через піхву або пеніс не рахується сексом набагато менше джерело сексуального задоволення. Оральний і анальний секс для багато чого вважався спотворенням з метою органного Created- рота, щоб годувати і анус видільним органу. Нещодавно чув євангельський релігійного лідер адресацію здорової сексуальності, кажучи: «анус не статевий орган» Я задаюся питанням, що світ цих людей, перетворюючи тіло в тюремному бажання і задоволення, а не виконуючи інструмент і прояв лібідо. Ще одне слово, я чув, що багато шокувало мене; «Гомосексуали, а також йти проти біологічного прояви його створення за допомогою тіла, яке не було зроблено для співжиття, анус!» Найсексуальніший в світі орган є мозок, і тіло як вираз цього! Якщо у людини є тіло людини і щасливий, як жінка, або тіло inverso- жінок і голови і сексуальність людини; що використання сексуальність, як відчуває задоволення без прутів догматизму і сліпий релігійності. Кожен знає, де і як відчувати задоволення, і якщо ви не знаєте, є час, щоб дізнатися! 

Краса БДСМ, що кожен знаходиться в позиції adotou- є Будинок, Domme, на південь, паршивець, Sw, або в fetichistas- тато, дитина ... або домашніх тварин або інших позицій і бажань, які існують і виникають, що межа задоволення за взаємною згодою, здоров'ю та безпеку, а також ризики, що випливають з такої практики, завжди свідомі і консенсуальні чином (Rack). Межа задоволення є межа мого тіла, кожна його частина, може стати джерелом задоволення і desejo- руки, ноги, руки, стегна, вертіла, сечі, запах або psicológico- приниження рівня, позбавлення, контроль .. .prazer / біль? 

БДСМ нова революція ми статевого життя мислення і практики БДСМ, є провісниками нового способу переживання сексуальності, ми робимо історію! 

Все може бути джерелом задоволення! Хто вибирає, як щось приємне, або це наше несвідоме, або індуковане Будинок, Домм, тато, який має контроль над відносинами!

Ми тримаємо в нас завжди, сексуальність не обмежується статевими органами, але поширюється на весь статевий орган кріпляться на перевазі наш мозок і прояв відбувається в організмі.



Будь вільним без прути догматизму, повністю живий! Будьте щасливі!

Марсело Сантос 

Nenhum comentário:

Postar um comentário