Translate

quarta-feira, 30 de agosto de 2017

BDSM: Шукає досвідчених БІЛЬШЕ ЛЮДИНА ПОЧАТИ FASHION ПРОСТІШЕ!

ЗНАННЯ БДСМ.




«доведеться мати свідомість , які приходять багато в чому БДСМЕ, а також фільми і книги , які стосуються цьому житті, існує широко поширене невдоволення сексуального задоволення. У той час як у відносинах ванілі, співвідношення 1 ч гарний час для сеансу 1 години тільки підготовка ... в той час як жінки мають два або три рази вже саміт, я НЕ знаю сесії , в яких користування за набагато сильніше, це відбувається в набагато частіше. Тести дуже бідні , тому що сесія, в плані постачання з точки зору prazeres- болю / задоволення; набагато вище.

З цих та інших причин, багато людей потрапляють в цьому світі, є пропозиція 8 мм плівки , що має прекрасний смак; «Ви не йдете в БДСМ, він приходить в вас!» Деякі будуть, деякі з них будуть розчаровані, і є ті , хто вважають , що вони не мають цього середовища. 

Велика проблема, яку я бачу, що з щирими людьми, прийдуть опортуністи. Це моя турбота ... Я дуже смілива фраза з добре відомо, що будинок сказав: «Я Мето так», посилаючись на людей, які не хочуть, щоб він втручався, намагаючись запобігти образливе ставлення. 

Небезпекою я бачу, є образливими відносинами, де від імені енергообміну Вдома чи Domme, буде створювати ситуації істинного неповаги і дій, які завдають шкоди взаємної згоди. З огляду на цю ситуацію, хвилюючись за Нью- більш досвідчених ноу-хау, щоб захистити те, що я пропоную, що кожен, хто хоче увійти в цей світ або вже є всередині вас, шукати більш досвідченого людини в середині і попросити її, щоб навчити вас. Шукайте групи sérios- серйозною, не стимулює проституцію, мають важливі тексти і досягти успіху в SSC-безпечна і за взаємною згодою, ніколи не відправляти фотографії або затирати, якщо не більше контакту, немає nudes- Інтернету є шосе в світ, фото може потрапити в руки тих, хто менше ви думаєте.
Завжди читайте і все, що пов'язано з БДСМ. Там зі смаком оформлені тексти, а також лайно!

Дозволити чутливість ви на схід, є в нас одне почуття, яке говорить нам про те, що щось це чи ні ... не вірю теж, але це не викликає підозр у надлишку ... Є серйозні люди ... є здоровий глузд ,

Участь в реальних групах, зустрічах, будуть зустрічатися з хорошими людьми, а також лади, але частина!

Нарешті, удачі! Більш важливим, ніж досвід занадто багато, це характер. Маючи характер інше дізнався!


Марсело Сантос

Nenhum comentário:

Postar um comentário