Translate

quarta-feira, 3 de janeiro de 2018

БДСМ і Реінкарнація: Возз'єднання любовної життя інших людей!


ІНШІ ЖИВЕ ЛЮБОВ Реюньон.

«Тільки любов вас, хто любить свою душу.»
Платон


Ніхто не випадково, не випадково по спіритизму, все має причину і що. У Всесвіті існують закони і ці закони не змінилися, але зустрічалися і виконуються Deus.O світі не хаос, є порядок стільки, скільки у нас немає бачення, щоб зрозуміти. Крім того, ми пов'язані з духами, співчуття, любов або гнів і ненависть. Звертаюся питання про кохання в цьому простому, але важливому тексті!

Ми живемо в цьому світі багато втілень, зробили занадто багато помилок і успіхів, ми мали схожість і дружні відносини з деякими людьми в будь-якому віці. Ми формуємо сім'ї і відносини в багатьох з цих днів, ми не є Tabula Rasa, як багато філософів і соціологи стверджують, рішуче, ми маємо попередні знання і почуття. 



Так що з любов'ю, якщо хтось в іншому житті або любив глибоко пов'язані з іншими, і цей зв'язок була порушена смертю, ці люди можуть зустрітися знову в іншому житті, щоб продовжити взаємний зростання і продовжують любити один одного. Є спорідненості інших життів, а також противники і вороги іншого існування.

У Книзі Духів питання 386 говорить нам:

 
Ласку і любов відносини все ще існують, і притягуються один до одного.  Звернутися взаємно один з одним через натовп.

При читанні класичних книг , таких як «Ромео Шекспіра і Джульєтта, або Божественної комедії Данте» , ми показали , любов з першого погляду і любові , яка долає смерть , коли Данте керується Вергілія, входить Пекло, Чистилище і блаженство за своєю коханою Беатріче. Любовь с первого взгляда це може бути пояснено тільки реінкарнації; і любов за межами життя, показує , що вона долає «смерть». Ми безсмертні і наше почуття також!

У БДСМ відносини крім того, що занадто глибоко, тому що відносини переважують секс, як правило, розуміється, є доставка (о) під що найцінніше, що їх свобода зроблено за взаємною згодою. Управління, поле може поширюватися на всі частини життя, будь то в процесі переговорів і досягти угоди цього терміна! Це робить самовіддача є унікальною, почуття занадто інтенсивним! Занадто часто я читав і чув про Bdsmers людей, які перевідкриття своєї любові до життя іншої, така була близькість, знання, які вони мали один від одного. Вони знали, що недовго, але вони були один з одним була величезна, щоб знову відкрити для себе, є ще один шанс зібратися разом. Хто я такий, щоб сказати, що це не так! 

Одна річ, яку я не можу знайти і ставитися до людей за випадковим збігом, усі має на меті в цьому житті! Він зустрів свою любов до життя інших людей, знає, що ти привілейована, любов, домінувати або домінувати, відчуваючи радість возз'єднання і любові. 

,

Obs- БДСМ відношення між ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ DEEP, що дві людини або більше, ЛЕГШЕ ПЕРЕВІРИТИ ЦЕ ІНШІ ЗАПАСИ ВІДНОСИН.

Індійський класичний фільм «Десь під час"
(Я знайшов повний фільм, тільки кліп, які знаходять це скажіть мені, будь ласка! Дякую!)


MARCELO САНТОС 


Розмова про взаємини і минулих життя, я НЕ згоден з концепцією спорідненої душі , що вона ставить ... але дуже цікавою лекцією. 
Алін Elisangela Schultz

Nenhum comentário:

Postar um comentário