Translate

sábado, 4 de agosto de 2018

Consensuality NO БДСМ.

Consensuality NO БДСМ.


Давайте поміркуємо про складність слова консенсусного та оцінити значення згоди.
Консенсус є прикметником обох жанрів ,  що включає в себе всі , що пов'язано з консенсусом; згоден, дозвіл, угоду між двома або більше людьми, приймають, вирішують , думка відповідності, бажання і вибір.
У БДСМ (SSC) = ARE, безпечні і КОНСЕНСУСУ, принципи, встановлені в якості направляючої підстави, щоб випробувати БДСМ. Творець SSC David Stein 1 983 Штейна каже, що цей термін був створений для distiguir, образливе і crimisos поведінки. Згодом були й інші підстави, щоб задовольнити побажання практиків / BDSM і можуть бути використані один або кілька баз БДСМ, все залежить від оцінки ризиків, бажання і вибір.
ЩО ЦІ СКОРОЧЕННЯ мають у загальному?
БДСМ = B & D, D & S, S & M
Основи і Тріада БДСМ
SSC = є безпечним і консенсус.
SSS = ARE, безпечно і чуттєвості.
RACK = TARA КОНСЕНСУСУ ЗНАЮЧИ РИЗИКІВ (Risck-Aware, король).
RISSCK = ФЕТИШ КОНСЕНСУСУ, СТРАХУВАННЯ І обізнані З РИЗИК.
ПКРМ = КОНСЕНСУСУ ПРАКТИКА з мінімальним ризиком.
ССС = ВІДДАНА ЗГОДУ жалісливий.
ХУЙ = ПРАКТИКА встановити або Фетиші консенсусної особистої відповідальності ПОПЕРЕДЖЕНО
(PR-я, СК).
Типи відносин БДСМ
ТПЕ = зміна потужності ВСЬОГО
СМ = ЕРОТИЧНИЙ ОБМІН ПОТУЖНОСТІ
PPE = ПОТУЖНІСТЬ ОБМІН ЧАСТИНА.
Ці абревіатури й інші, не згадані, в descristas більш детальну інформацію про веб-сайтах, блогах, тексти, для кращого розуміння, акцент тут не охоплюють, зокрема, всі ці акроніми, але ваша точка, де все. Всі вони пов'язані прямо або побічно з CONSENSUALIADE.
Спостерігаючи поведінку людини, я насмілюся сказати, що задовго до того, як мимовільні «ТАК СКАЖІТЬ», хтось або досвід тягу і все, що БДСМ дозволяє нам, особливо вимагає цнотливості, який є частиною S SSC (ARE ), трохи abrangido.Ter розум SÃ для обох з яких Domina, так і для тих, хто подає.
Я наведу приклад.
Припустимо, що зверху і знизу , щоб зустрітися в протягом певного періоду, вирішили почати переговори , щоб встановити відносини або пухкі сесій .... Ми завжди чуємо повний БДСМ все було КОНСЕНСУСУ. Як ми можемо мати точність , що і верх і низ з його психологічних ЗДОРОВИМ = S (ARE) в
передача або обмін енергією?
Кожна людина має вільну волю, тобто, здатність самостійно приймати рішення і оцінювати свої фізичні і психологічні межі.
«Як ми можемо визначити, чи є фізична особа підходить чи ні, щоб доставити його за взаємною згодою».
Навіть якщо ми були  підготовлені в психології  і психіатрії, не може знати або забезпечити впевненість в 100% від розсудливості кого -то, ввести кидки або раптові зміни, ми можемо бачити , що це не дуже добре, і ті , хто живе в їх мовчанні, навряд чи один сприймає дисбаланс. Чи не навіть людина , що дозволяє така згода не гарантує , що їхній психологічний, може бути повністю S = IS, щоб узгоджені рішення , не відпускаючи, переконанням або своїми власними емоційними конфліктами. КОНСЕНСУСУ слово може бути використано божевільним або несуттєвим розуму, або зверху чи знизу.
Людський розум є досить складним і, навіть після кількох років навчання, ми все ще не в змозі зрозуміти його повний потенціал.Філософи, психологи і мислителі взагалі намагалися (деякі успішно і деякі з них не) розшифрувати людський розум і його коливання.
CONSENSUALIDE БДСМ, до справедливості.
У кримінальному праві, згода КОНСЕНСУСУ, може бути витлумачено, щоб обійти провину на відповідальність. Він розрахований на якому рівні свідомості були узгоджені з «ЗГОДУ», і де він став неефективним.
CONSENSULADADE ситуації
1. Дно погодився вживаєте палива куріння сигарет, серйозні пошкодження в ротовій порожнині і екстреного втручання.
2-Після rapeplay сесії (консенсуальное згвалтування), в нижній частині подала скаргу в поліції.
3-Bottom дозволив на основі консенсусу, що Top був ascesso вашого банківського рахунку, через деякий час втратила всі свої заощадження.
4-Top з емоційними і особистими проблемами, що не були проникливий, під час сесії, викликаної травма, переломи, зламані зуби, глибокі порізи. D / s один рік тому.
5-Вершини і підстави у використанні психотропних препаратів. При лікуванні депресії або захворювань, які можуть змінити emocial.
Навіть при виборі бази БДСМ, де він приймає особисті ризики всіх учасників, але все-таки врізався в фундаментальний принцип
S = IS = цнотливості.
Тому важливо, щоб попереджувальні знаки, зміни в поведінці, якщо переговори послідовні і безперервні.
Ніхто не може вільно пройти через моменти нестабільності і пробуджує темну сторону або слабкість, легку мішень для недобросовісних людей, досягти своїх цілей і не будете служити, щоб полегшити особисті проблеми.
У прямому ефірі, що заборонено в причинах хвилювання, може викликати певну кількість адреналіну, який забезпечує багато задоволення.
СПОСІБ ЖИТТЯ постійний ризик .... VIVA.
Я дякую всій вдячність тексту і його інвестиції як спосіб розвинути думки і знання.
групи


КОСТЯНТИН ALMEIDA

Nenhum comentário:

Postar um comentário